Digital Handyman

Textlängd

Med fler personer som använder mindre skärmar, som deras telefon, för att gå på webben, är det smart att skriva kortare texter. Och eftersom människans uppmärksamhetstid är kortare, så bör texterna vara kortare. Men i verkligheten delar människor mer (Genomsnitt 8000 + delning) när texten är mer än 3000 ord. En av anledningarna är att din text skulle innehålla all information om ämnet. Så folk skulle komma till din text för att lära sig allt om ämnet.

Om oss

Att bygga sin digital närvaro är det viktigt att förstå digitaliseringen som helhet. Många av de företag vi arbetat med vet att de måste digitalisera. Men inte många visste vad det menade och vilka åtgärder som skulle vidtas. De har varit i digitala “kurser” och fått förslag, men visste aldrig vad nästa steg var. 

Kontakt

Email: info@digitalhandyman.se
Tel: +46 8 559 25 437
Facebook @digitalhandyman.se

Copyright © 2020 Digitalhandyman