Digital Handyman

Vår resa började när vi tog en praktikplats för att förbättra ett digitalt nätverk som heter GoNatureTrip. Det var ett digitalt nätverk som består av små och medelstora företag som är inblandade i turismen i Sverige. Vårt uppdrag att hjälpa företag att bli SMART inspirerades av vårt arbete med GoNatureTrip.

Vi är en affärsinriktad webbutvecklare. Vi förstår de utmaningar du står inför för att hålla dig uppdaterad med den digitala tiden och dess snabba takt. Det tar tid och tålamod att förstå digitalisering. Även ett litet steg, till exempel, att skapa en webbplats eller öppna en Facebook-sida, är en del av digitaliseringen.

Att bygga sin digital närvaro är det viktigt att förstå digitaliseringen som helhet. Många av de företag vi arbetat med vet att de måste digitalisera. Men inte många visste vad det menade och vilka åtgärder som skulle vidtas. De har varit i digitala “kurser” och fått förslag, men visste aldrig vad nästa steg var. Till exempel kan de få råd: “Du måste öka din digitala närvaro”. Men vad betyder det exakt? Betyder det att vara på sociala medier mer? Betyder det att ha en bra hemsida?

om webbplats hemsida hjälp

Vi vill hjälpa dig att vara SMART

Vi är mer praktiska och hjälper företag att bli SMART med sin digitala närvaro;

  1. Specifika: Vi bygger eller underhåller din webbplats enligt dina behov och krav.
  2. Mätbara: Varje steg i vår plan avser en viktig aspekt av en framgångsrik webbplats.
  3. Avslutbar: Vi kommer att definiera vilka resurser som behövs för att maximera resultatet.
  4. Relevanta: Vi hjälper dig att ansluta dina digitala mål med dina andra mål.
  5. Takt: Vi kommer att hålla koll på de digitala trenderna för dig.

Vi är enklare och snabbare. Digital Handyman började när vi insåg det fanns ingen praktiskt stöd för småföretag för att få mer digital synlighet. Vi förstår de utmaningar du står inför som ett små företag och vi kommer att vara praktiska att hjälpa dig.

Du kommer få praktiska lösningar med den erfarenhet vi har. Vi hjälper dig att maximera dina resurser genom att gå igenom den digitala processen tillsammans. För att detta ska fungera och gå vidare, vi tror det bäst om vi jobbar tillsammans. Vi är inte mirakelarbetare. Vår hjälp är bara effektiv om du är engagerad.

Partners – GoNatureTrip

Vi arbetar för närvarande med GoNatureTrip för att öka medvetenheten om hållbarhet. Vårt projekt omfattar att använda nya medier och deras digitala nätverk för att visa konsumenterna hur GoNatureTrip-företag gör sin del för miljön.

Gonaturetrip webbplats natur resor

Om oss

Att bygga sin digital närvaro är det viktigt att förstå digitaliseringen som helhet. Många av de företag vi arbetat med vet att de måste digitalisera. Men inte många visste vad det menade och vilka åtgärder som skulle vidtas. De har varit i digitala “kurser” och fått förslag, men visste aldrig vad nästa steg var. 

Kontakt

Email: info@digitalhandyman.se
Tel: +46 8 559 25 437
Facebook @digitalhandyman.se

Copyright © 2020 Digitalhandyman