Digital Handyman

WordPress Hemsida

Vill du bygga en robust Wrodpress hemsida? Vill du ha personlig service under hela processen? Du har hittat rätt. Vi kan bygga dig en fullständig WordPress-hemsida snabbt. WordPress är ett kraftfullt hemsida-system och många hemsidor idag är byggda med WordPress.

S.M.A.R.T Digital Närvaro

Digitala närvaro är komplex och det är därför vi behöver vara SMART. Vi jobbar med digitala närvaro varje dag eftersom det ständigt förändras. Digitala närvaro är mycket mer än en snygg hemsida. Det handlar om hur du existerar på internet, din SEO, innehåll, sociala medier, recensioner, Google MyBusiness osv. 

Bedöma Din Hemsida

Vi kommer att gå igenom din hemsida sida för sida, länk för länk , ord för ord manuellt. Vi kommer inte att använda ett automatiskt rankningssystem, som kommer att ignorera vissa detaljer. Om vi går igenom hemsidan ur olika perspektiv kan vi förstå varför problem finns och erbjuda en praktisk lösning.

Om oss

Att bygga sin digital närvaro är det viktigt att förstå digitaliseringen som helhet. Många av de företag vi arbetat med vet att de måste digitalisera. Men inte många visste vad det menade och vilka åtgärder som skulle vidtas. De har varit i digitala “kurser” och fått förslag, men visste aldrig vad nästa steg var. 

Kontakt

Email: info@digitalhandyman.se
Tel: +46 8 559 25 437
Facebook @digitalhandyman.se

Copyright © 2020 Digitalhandyman