fbpx

Tjänster

SMART seo ranking hantering

Tjänster

Vi är mer praktiska och hjälper företag att bli SMART;

  1. Specifika (tydliga definierade mål).
  2. Mätbara (meningsfulla mål).
  3. Avslutbar (nåbara mål).
  4. Relevanta (realistiska mål).
  5. Takt (tidsbaserade mål).

SEO är komplex och det är därför vi behöver vara SMART. SEO är mycket mer än sökordsoptimering. SEO handlar om din digitala närvaro och inte bara din webbplats och sökord. Vi hanterar SEO varje dag eftersom det ständigt förändras. Vi måste vara S.M.A.R.T för att ta på sig den ständigt föränderlig SEO.

Vill du bygga en prisvärd webbplats snabbt? Vill du ha personlig service under hela processen? Sök inte mer. Vi kan bygga dig en fullständig WordPress- webbplats på så lite som 2 veckor. WordPress är ett kraftfullt webbplats system och många webbplatser idag är byggda med WordPress.

Vi kommer att gå igenom din webbplats sida för sida, länk för länk , ord för ord manuellt. Vi kommer inte att använda ett automatiskt rankningssystem, som kommer att ignorera vissa detaljer. Om du går igenom webbplatsen ur olika perspektiv kan vi förstå varför problem finns och erbjuda en praktisk lösning.

En viktig faktor för digital närvaro är att vara en del av det digitala nätverket. Det här är en stor utmaning för de flesta webbplatser.Utan länkar till din webbplats kan du inte få högre rankning. Ett kluster av webbplatser står ut mer än en enda webbplats och webbplatsens trovärdighet ökar.