Digital Handyman

Månadsabonnemang:

 • Optimera hemsidan (Beroende på situation)
 • Optimera sociala medier (Facebook och Instagram)
 • Publicera på sociala medier
 • Bygga up rankning på Google
 • Undersöka sökord och trender
 • 2-4 SEO-texter om ditt verksamhet (300-500 ord varje text)
 • 2 sökord i varje text
 • Optimera bilder
 • Bygga up DR (Domain Rating)
 • Håll koll med Google Analytics
 • Uppföljningsrapport
 • Ständig kontakt

S.M.A.R.T Digital Närvaro

6,000 SEK + moms / mån

*Extra tjänster kostnad tillkommer

Vi är mer praktiska och hjälper företag att bli SMART;

 1. Specifika (tydliga definierade mål).
 2. Mätbara (meningsfulla mål).
 3. Avslutbar (nåbara mål).
 4. Relevanta (realistiska mål).
 5. Takt (tidsbaserade mål).
webbplats utvecklare wordpress möte

SEO är komplex och det är därför vi behöver SMART digital närvaro. SEO är mycket mer än att ha en snygg webbplats. Det handlar om din digitala närvaro. Vi jobbar med SEO och digitala närvaro varje dag eftersom det ständigt förändras.

Vi kom fram med SMART digital närvaro för att ta på den ständigt föränderliga SEO-miljön. SEO tar tid och insats, men vi kan hjälpa dig att bli mer synlig online och öka din SEO rankning. SMART digital närvaro innehåller allt som nämns ovan och mycket mer. Det är Hemsida Hantering, Sociala Medier Hantering, Text och Bildoptimering och Google Tjänster. Många andra erbjuder delar av SMART digital närvaro, men sällan erbjuder de hela paketet. Om vi vill verkligen hanterar SEO, vi måste vara både affärs- och IT-inriktad. 

1. Hemsida hantering 

SEO är mer än sökord optimering. Det handlar om kod också. Vi uppdaterar eran hemsida enligt de senaste standarderna, och med SMART SEO Hantering kommer vi också att försöka förbättra din webbdesign för att få bättre ranking. Vi underhåller din webbplats så att den inte har fel eller kraschar.

Hemsidanshantering är viktigt för säkerheten och göra att din hemsida inte hamna bakom på grund av design och funktioner. Tekniska olyckor händer, så vi kommer att vara där för att fixa det när det händer. Länkarna bryts, bilderna bryts, video bryts och webbkod behöver uppdateras. Vi kommer att vara där för att hantera uppdateringarna, hantera din webbshop, din länkprofil och ditt webbhotell.

wordpress logotyp webbplats

2. Sociala medier hantering

Annat än din hemsida tittar besökarna också på dina sociala medier. Sociala medier blir det vanligaste sättet för kunder att nå ditt företag. Det är också för att bygga en “community” för dina nya och återkommande kunder.

Vi tar hand om dina sociala medier (Facebook, Instagram) så det uppdateras alltid. Du berättar vad som händer med ditt verksamhet och vi kommer att skapa vackra inlägg och publicera åt dig, eller vi skriver inlägg baserade på texterna vi ha skrivit. Vi kan även hantera kundfrågor.

Sociala medier facebook familj

3. Text optimering

Optimerade texter är viktiga för SEO och användarvänlighet.

Att skriva en sökoptimerad text skiljer sig mycket från att skriva en vanlig text. Det handlar inte bara om sökord, placering av sökord och önskat flöde för sökmotorer. Det måste också ha bra läsbarhet för besökarna. Sökmotorer kan föredra längre texter med många sökord, men det blir besvärligt för besökare att läsa och förstå. Ingen vill läsa långa texter med upprepade sökord i varje mening. 

Många företagare är inte medvetna om detta och det påverkar deras rankning, vilket resulterar i lägre placering på Google. Även när man översätter en optimerad text kommer den att förlora sin optimering om den inte översättas korrekt. Vi kan hjälpa dig att optimera din engelska och svenska text och se till att både besökare och sökmotorer gillar det!

 • Trending Sökord
 • Lång Svans Sökord
 • Placering av sökord
 • Relaterade sökord
 • Mest sökta sökord
 • Lätt för besökare att läsa och förstå
 • Inga onödigasökord

Vi kommer att skriva 2-3 nya texter (300-500 ord per text) med 1-3 optimerad (Vi kommer använda Stock bilder om ni har inga bilder) bilder om eran företag (Vi kommer att skriva innehåll baserat på eran input eller vår förståelse för ert företag) och 1-2 Sökord per text (Sökordet kommer att baseras på vår forskning för att få bra ranking). Vi kommer hålla koll på sökordets utförande och lägg i fler sökord om det behövs.

webbplats hemsidan möte

4. Bild optimering

Optimerad bilder är viktig för webbplatsens trovärdighet, SEO rankning och användarvänlighet.

”En bild säger mer än tusen ord.”

I stället för att berätta om ditt företag i text, bara berätta det genom  bilder! Visa dem ditt företag genom visuell presentation, istället för att skriva längre beskrivningar som är tråkig. Högkvalitativa bilder kommer att locka fler besökare till din webbplats, öka din rankning och minska avvisningsfrekvensen (Andel av besökare som klickar bort efter att ha bara tittat på en sida). Med minskad avvisningsfrekvens, så ökar användarnas engagemang som resulterar i längre besökstider på din webbplats. Sedan ökar chansen besökare komma välja ditt företag!

Eftersom sökmotorer inte kan “se” bilder, litar de på bildens filnamn, bildtext och alt text. Du måste också se till att dina bilder har rätt filstorlek, är responsiv och skalbar så att din webbplats laddar snabbt på vilken enhet som helst. Med SMART SEO Hantering kan vi också hjälpa dig att ta och redigera bilder av hög kvalitet.

SMART digital hemsida

5. Google

Google är en av de mest VIKTIG delar av SMART SEO Hantering, om inte den viktigaste. Googles tjänster är mycket kraftfulla och kan används för att öka din digitala närvaro. Det finns dock för många tjänster och Google är inte bra med att visa dem alla.

Google förändras nästan dagligen. Det kan vara små förändringar, men det kommer att påverka hur Google rankar webbplatser. Det kan bli att din webbplats kunna plötsligt falla i rankning utan att du någonsin vet varför. Så försök att förstå Google är svårt. Det är därför vi är här.

Vi hanterar fler Google tjänster, men de mest populära tjänsterna är Google Analytics, Google My Business och Google Ads. De kan öka din rankning. Att ha en hög SEO rankning innebär att din webbplats skulle vara mer synligt på webben.

Genom att bli mer synlig i sökresultaten och kartor, skulle ny kunder komma till dig och få de att komma tillbaka också. Men det innebär också att du behöver mäta och spåra din digitala synlighet. Annars skulle du inte få några resultat och du skulle aldrig veta hur ditt företag påverkas av din digitala synlighet.

Google Analytics

Google Analytics är det mest populära och kraftfulla webbplatsspårningsprogrammet. Det kan berätta allt om dina besökare. Men siffrorna kan var svårt att förstå. Oroa dig inte, vi kan hjälpa. Vi analyserar siffrorna för att bestämma vad och hur man ska förbättra och undvika.

Extra: Google MyBusiness

Om du har en fysisk adress, då troligtvis du vet om Google MyBusiness. Du måste använda Google MyBusiness för att inkluderas i sökresultatet för Google Maps. Din MyBusiness profil är som ditt visitkort. Det är ett utmärkt sätt att visa ditt företag och sticka ut från andra på Google och Google Maps. Vi kan hjälp dig att sätta upp en profil och optimera den.

Extra: Google Ads

Organisk rankning och betald rankning är två olika saker. Du spenderar inte pengar på organisk rankning. Betald rankning är annonser som visas ovanför eller bredvid sökresultaten på Google. Men både behöver bra sökord. Vi kan hjälpa dig så att du har större chans att just din kundgrupp ser dina ads.

google logotyp ikon design

Om oss

Att bygga sin digital närvaro är det viktigt att förstå digitaliseringen som helhet. Många av de företag vi arbetat med vet att de måste digitalisera. Men inte många visste vad det menade och vilka åtgärder som skulle vidtas. De har varit i digitala “kurser” och fått förslag, men visste aldrig vad nästa steg var. 

Kontakt

Email: info@digitalhandyman.se
Tel: +46 8 559 25 437
Facebook @digitalhandyman.se

Copyright © 2020 Digitalhandyman