Wordpress logotyp ikon

WordPress utveckling

Inkluderar:

 • 1 WordPress-hemsida
 • Anpassad design och funktioner
 • Max 10 sidor med 400 ord varje sida
 • Kvalitetstext och bilder
 • Stabilitetskontroll
 • Byggt för framtiden

wordpress logotyp webbplats

Vi förstår att du vill spara dina resurser och få det bästa för värdet. Ingen vill spendera en massa på en hemsida. Det är viktigt att hitta en hemsidanssystem som är användarvänlig och en bra grund för att bygga en webbplats på. För det bästa värdet och tiden är WordPress ett utmärkt val för hemsida utveckling. Den har en stor databas med färdiga mallar och funktioner som du kan använda. Därför är tid och kostnad för bygga en hemsida halveras. Den är användarvänlig, skalbar och det finns många supportdokument. Vi utnyttjar dagens teknik så att vi kan spara pengar och tid!

Med så många mallar och funktioner där ute är det svårt att välja en som passar dig. Även om WordPress är användarvänligt är det fortfarande svårt att bygga en framgångsrik webbplats utan teknisk kunskap. Många mallar kan verka lätta att använda, men det är det inte. Det är varför vi är här. Vi kommer att använda Wordpress- mallar som grund för att bygga upp på. Vi kan ändra designen eller lägga till funktioner enligt era behov. Slutligen, vi ska testa stabiliteten och lära dig hur du underhåller hemsidan! Eller du kan få oss att underhålla det för dig.

Hur vi gör det
 1. Vi sätter upp ett möte. Vi kommer att analysera dina behov för att skapa en plan och tidsplan.
 2. Välj en bas design som passar dina behov.
 3. Anpassa designen och funktionerna du vill eller behöver.
 4. Lägg till texten och bilderna på hemsidan. Inkluderar 1 sökord per sida / inlägg och kvalitetskontroll på bilder. (Max 10 sidor med 400 ord/sida) (Vi kan skriva texten och skaffa bilder åt dig som extra.)
 5. Slutför webbplatsen. (Lägg till den nya hemsidan på din domän / webbhotell om det behövs.)
 6. Testa stabiliteten och informera dig om ytterligare underhåll uppgifter.