Digital Handyman

Vi bryr oss om din digitala närvaro

Låt oss hjälpa er på eran digitala resa

Hur vi kan hjälpa till

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. Med rik erfarenhet kan vi hjälpa dig att förbättra din digitala närvaro

WordPress Hemsida

Vill ni bygga en robust hemsida? Vill ni ha personlig service under hela processen? Leta inte längre. WordPress är ett kraftfullt webbplats-system som mer än hundratals miljoner idag använder för sin hemsida.

S.M.A.R.T Digital Närvaro

Digital närvaro är mycket mer än att ha en snygg hemsida. Det handlar om hur ni existerar på internet, eran SEO, innehåll, sociala medier, Google MyBusiness och vidare. Så vi kom fram till S.M.A.R.T Digital Närvaro

Bedömning av hemsidan

Är eran hemsida upp till dagens standard? Vi går igenom eran hemsida sida för sida, länk för länk, ord för ord. Genom att besöka eran hemsida genom olika perspektiv får vi reda på varför det finns problem och erbjuder en praktisk lösning.

Vem vi är

Vår resa började när vi tog en praktikplats för att förbättra det digitala nätverket som heter GoNatureTrip. Det är ett digitalt nätverk som består av små och medelstora företag som är engagerade i turism i Sverige. Vårt uppdrag att hjälpa företag att bli S.M.A.R.T inspirerades av vårt arbete med GoNatureTrip.

Rekommendation​

Han har under många år har hjälpt mig med hemsidor. Det började som en "internship" om har utvecklats till ett djupare samarbete. Sakta men säkert är vi ett gäng som rör på oss tillsammans digitalt. Vi kan nu börja synas och samarbete digital på riktigt.
Eva
Gonaturetrip
Där tillhör att Michael gör riktigt bra copy och SEO-texter på engelska, skräddarsydda för besöksnäringen
Katja
Katmedia
Michael jobbar med en ny hemsida till Ödevata. Han gör ett fantastiskt jobb (trotts att han inte får så mycket info från mig). Han känner Ödevata och han känner marknaden helt enkelt och han är proffs på det han gör.
Malin
Ödevata

Senaste tips

Om oss

Att bygga sin digital närvaro är det viktigt att förstå digitaliseringen som helhet. Många av de företag vi arbetat med vet att de måste digitalisera. Men inte många visste vad det menade och vilka åtgärder som skulle vidtas. De har varit i digitala “kurser” och fått förslag, men visste aldrig vad nästa steg var. 

Kontakt

Email: info@digitalhandyman.se
Tel: +46 8 559 25 437
Facebook @digitalhandyman.se

Copyright © 2020 Digitalhandyman