Annonsering (SEM)

Vad vi erbjuder

Det finns många fördelar med att välja SEM istället för, eller tillsammans med, SEO. Det kan ta ett tag att se resultaten från SEO och det är inte garanterat att du rankar på de sökord du vill ha eller når din målgrupp.

Med SEM kan du själv välja var, hur, och vilka sökord som dina annonser ska synas i samband med. Därför har du en större chans att upptäckas av nya potentiella kunder inom kort tid.

Att annonsera på Google och sociala medier är perfekt för att driva trafik snabbt till din hemsida och öka konverteringar. Vi hjälper dig att köra dina kampanjer, formulera dina annonser, och hitta bra sökord.

Fr. 9 000 kr

Ex. moms

Vad är SEM?

Till skillnad från SEO, du betalar för att vara på toppen i sökresultaten som annonser. Alltså SEM (Search Engine Marketing) är ett sätt att få trafik till hemsidan från sökmotorer genom betalda annonser.

Facebook, Instagram, Youtube och andra sociala medier är också sökmotorer som Google. Men annonsering på sociala medier är väldigt annorlunda än på Google. Den största skillnaden är att Google är mer sökordsbaserat och annonser på sociala medier är mer visuellt baserade.

Målsättning

Vi definierar förväntningarna på kampanjen och sätta upp en budget

Välj Rätt Plattform

Vi väljer var du ska annonsera för att maximera resultatet för budgeten

Sökordsanalys

Vi identifierar vilket sökord och trender att jobba med för för bästa resultat

Utveckling av Annons

Vi hjälper till att skapa text och designa annonsen

Optimering

Vi optimerar annonsen och ser till att den blir godkänd

Kontrollera & Förbättra

Vi håller koll på framstegen och förbättrar vår strategi

Kontakta oss idag & optimera!

Vi höjer din hemsidas organiska Google ranking så du får mer besökare med sökmotoroptimering.